Carnaval vier je bij D'n Oeteldonksche Eeterij

Tijdens de carnavalsdagen serveren wij een goed bord eten voor een betaalbare prijs, en we serveren er ook nog eens een prima glas bier en een goed glas wijn bij.
Op ons menu niet de traditionele erwtensoep en stamppot, maar heerlijke Spare ribs, grote stokken sate en malse tournedos. Degelijke kost voor deze dagen om een goede bodem te leggen voor het zwaaien en zwieren. Wil je een indruk krijgen van wat je nog meer te bieden hebben deze dagen raadpleeg dan de menukaart op deze pagina.

Grotere groepen

Met ruim 150 stoelen is D’n Oeteldonksche Eeterij de aangewezen locatie om met grotere gezelschappen een hapje te komen eten. Alle gerechten worden vlot en gelijktijdig geserveerd, ook voor grotere gezelschappen geld dat we de wachttijden kort houden. Je kunt dus snel weer van het carnavalsfeest gaan genieten.

Reserveren

Tijdens de carnavals dagen bieden wij u de mogelijkheid een tafel te reserveren.
Op vrijdag, zaterdag en dinsdagavond kunt u vrij reserveren.
Op zondag en maandag reserveren wij maar tot 18:00, hierna geld vol = vol, u kunt natuurlijk altijd even wachten tot er een tafeltje vrijkomt, wij doen ons best om al onze gasten zo snel mogelijk van dienst te zijn.
Voor de carnavalsdagen kunt u alleen telefonisch reserveren, u kunt ons bereiken op tel: 073 6 14 58 84.

Wij wensen alle Oeteldonkers een fijne carnaval, en affeseer want ut is zo woensdagmèrerge

Openingstijden

Vrijdag 1 maart: 17:00 - 21:00
Zaterdag 2 maart: 17:00 - 21:00
Zondag 3 maart: 17:00 - 21:00
Maandag 4 maart: 17:00 - 21:00
Dinsdag 5 maart: 17:00 - 21:00
Woensdag 6 maart: Gesloten